Søg
 

Vis fra kalender

Om retspsykiatri

Tirsdag d. 04. juni 2019 kl. 19:00 - 21:30

Hovedparten af patienter med dom til behandling (eller, en retslig foranstaltning), behandles ambulant i almenpsykiatrien. Omkring en fjerdedel behandles i retspsykiatrien.

Dato
Tirsdag d. 04. juni 2019
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link
Tilmeld dig her: tilmelding

Hovedparten af patienter med dom til behandling (eller, en retslig foranstaltning), behandles ambulant i almenpsykiatrien. Omkring en fjerdedel behandles i retspsykiatrien. Disse mennesker har for en stor dels vedkommende svær psykisk sygdom og har begået personfarlig kriminalitet. De har ikke selv valgt behandlingen og det er en særlig udfordring når personalet i samarbejde med den enkelte, skal støtte vedkommende i at finde vej til et godt og meningsfuldt liv. For mange er dette en længere proces, der tager udgangspunkt i håbene og drømmene for fremtiden. 
Arrangementet har fokus på at give et mere nuanceret billede omkring retspsykiatriens arbejde.
Du kan også høre om hvad der sker på de lukkede retspsykiatriske afdelinger og hvordan et forløb for en retspsykiatrisk patient kan se ud.

Program

”Om retspsykiatri”
v. Per Balling, ledende overlæge, Afdeling for Retspsykiatri, Region Sjælland og Pia Stranges, ledende oversygeplejerske, Afdeling for Retspsykiatri, Region Sjælland

Arrangør: Slagelse Biblioteker og borgerservice og PsykInfo

 
Oprettet
20.12.18
Opdateret
04.03.19
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60