Søg
 

Vis fra kalender

OCD tvangstanker og tvangshandlinger

Onsdag d. 01. april 2020 kl. 19:00 - 21:30

Gennem en personlig beretning og et fagligt oplæg kan du blive klogere på OCD, der er en angstlidelse, hvor man har tilbagevendende tvangstanker og tvangshandlinger.

Dato
Onsdag d. 01. april 2020
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Høng Bibliotek
Odinsvej 27
4270 Høng
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

​Tilmelding: Tilmeld dig her

OCD (Obsessive Compulsive Disorder) er en angstlidelse, hvor man lider af tilbagevendende tvangstanker og tvangshandlinger. Tvangstanker kan for eksempel handle om frygt for sygdomssmitte eller kemikalier -fælles er, at tankerne er uønskede. Tvangshandlinger kan være rengøringsritualer eller have fokus på orden og symmetri. Tvangshandlingerne er ofte afledt af tvangstanker.
 
 
Til arrangementet ”OCD – tvangstanker og tvangshandlinger” kan du høre en personlig beretning fra Carsten Rasmussen, der har udgivet bogen ”OCD-drengen”. Han fortæller om nogle af de mest tabubelagte typer af OCD, ligesom han deler sin historie om, hvordan han med den rette behandling har fået et godt liv i dag. Du kan også høre et fagligt oplæg om symptomer, behandling og muligheder for at komme sig.
 
 
PROGRAM
”OCD-drengen: Når tvangstanker, tvivl og tabu gør dig til slave og overtager sind og krop” v. Carsten Stoemann Rasmussen, EN AF OS ambassadør.

”Hvad er OCD og hvordan behandler vi det?”
v. Søren Ryberg Høgh, Psykiatrisk Klinik Slagelse, Psykiatrien Region Sjælland
 
ARRANGØR
Kalundborg biblioteker og Psykinfo
 
 
Oprettet
12.12.19
Opdateret
07.01.20
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60