Søg
 

Vis fra kalender

Online arrangement: OCD - Tvangstanker og tvangshandlinger

Onsdag d. 14. april 2021 kl. 19:00 - 20:00

I denne livetalk får du en personlig beretning om at have OCD helt inde på livet, ligesom du får faglig viden om symptomer, behandling og muligheder for at komme sig.

Dato
Onsdag d. 14. april 2021
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
LIVETALK på PSYKINFOS FACEBOOK
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående.

OBS! Dette er et online arrangement i form af en livetalk på PsykInfos Facebookside, hvor alle er velkomne til at kigge med på skærmen hjemmefra.

OCD (Obsessive Compulsive Disorder) er en angstlidelse, hvor man lider af tilbagevendende tvangstanker og tvangshandlinger. Tvangstanker kan for eksempel handle om frygt for sygdomssmitte eller kemikalier – fælles er, at tankerne er uønskede. Tvangshandlinger kan være rengøringsritualer eller at have fokus på orden og symmetri. Tvangshandlingerne er ofte afledt af tvangstanker. I denne livetalk får du en personlig beretning om at have OCD helt inde på livet, ligesom du får faglig viden om symptomer, behandling og muligheder for at komme sig.

Livetalken kan du følge online hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

ARRANGØR:
PsykInfo

 

Oprettet
08.12.20
Opdateret
18.03.21
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60