Søg
 

Når selvskade bliver en løsning

Onsdag d. 10. juni 2020 kl. 19:00 - 21:30

På denne aften får du en personlig beretning fra en person, der tidligere har selvskadet. Derudover giver et fagligt oplæg indblik i, hvordan mennesker, der selvskader, samt behandlere og pårørende bedst går sammen om at afhjælpe selvskadende adfærd.

Dato
Onsdag d. 10. juni 2020
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

​Tilmelding: Tilmeld dig her

Selvskade er en bevidst, gentaget og skadende handling på egen krop. Målet er ikke at tage sit eget liv, men derimod at lindre svære følelser med fysisk smerte, der kan ”overdøve” og berolige, når man befinder sig i et følelsesmæssigt kaos.

Særligt unge mennesker – uanset køn – er i risiko for at selvskade. Således har 32 pct. af unge i alderen 18-25 år skadet sig selv på et tidspunkt i deres liv. Uanset hvilke grunde man har til selvskade, har den enkelte brug for hjælp til at komme videre. Problemet er, at rigtig mange ikke søger hjælp. Derfor kan støtte fra familie og omgangskreds være en hjælp til at komme videre.

På denne aften vil du blive præsenteret for en personlig beretning fra en person, der tidligere har selvskadet. Det faglige oplæg giver indblik i, hvordan mennesker der selvskader samt behandlere og pårørende bedst går sammen om at afhjælpe selvskadende adfærd.
 
PROGRAM
”Når smerte lindrer”
v. Amanda Bonnevie Christophersen, EN AF OS ambassadør

”Selvskade, hvorfor det?”
v. Charlotte Juul Petersen og Christina Nøhr Lundstrøm, psykiatrisk klinik Næstved, Region Sjælland

ARRANGØRER
Næstved Bibliotek og Borgerservice og PsykInfo
 
Oprettet
20.12.19
Opdateret
07.01.20
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60