Søg
 

Livetalk: Viden om personlighedsforstyrrelser

Onsdag d. 08. september 2021 kl. 19:00 - 20:00

Til denne livetalk kan du høre en personlig beretning om at have en personlighedsforstyrrelse. Derudover får du også en faglig vinkel på, hvad personlighedsforstyrrelser dækker over, og hvordan man behandler det i psykiatrien.

Dato
Onsdag d. 08. september 2021
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Live fra Slagelse Bibliotek på PsykInfos Facebookside
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenfor
​Der findes flere forskellige typer af personlighedsforstyrrelser. Fælles for dem alle er, at man kan arbejde med de forskellige udfordringer, man oplever og blive bedre til at håndtere dem i det daglige. Til denne livetalk kan du høre en personlig beretning om at have en personlighedsforstyrrelse. Derudover får du også en faglig vinkel på, hvad personlighedsforstyrrelser dækker over, og hvordan man behandler det i psykiatrien.
Livetalken er et online arrangement, hvor du kan se med på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.
 
Der vil desuden være et begrænset antal pladser til personer, der er interesserede i at overvære livetalken som publikum. Vi livestreamer fra Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse.
 

 
MEDVIRKENDE
-Hanne Larsen, Afdelingssygeplejerske, Psykiatrisk Klinik Slagelse
-Christine, EN AF OS ambassadør
-En PsykInfo-medarbejder

ARRANGØRER
Slagelse Bibliotek og PsykInfo
Oprettet
14.06.21
Opdateret
08.07.21
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60