Søg
 

Livetalk: En hverdag med PTSD

Onsdag d. 10. november 2021 kl. 19:00 - 20:00

Til denne livetalk får du en personlig vinkel på, hvordan man tackler hverdagen med PTSD, suppleret med en faglig vinkel, der giver viden om symptomer og behandling.

Dato
Onsdag d. 10. november 2021
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Live på PsykInfos Facebookside fra Næstved Bibliotek
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenfor

​Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger.
Hverdagen med PTSD kan være udfordrende, fordi man ufrivilligt genoplever de traumatiserende hændelser og de voldsomme tanker og følelser, der følger med. Man kan få en tendens til at undgå situationer, der vækker minder om traumerne, ligesom angst og vrede kan fylde mere end før sygdommen.
Til denne livetalk får du en personlig vinkel på, hvordan man tackler hverdagen med PTSD, suppleret med en faglig vinkel, der giver viden om symptomer og behandling.

Livetalken er et online arrangement, der kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Der vil desuden være et begrænset antal pladser til personer, der er interesserede i at overvære livetalken som publikum. Vi livestreamer fra Næstved Bibliotek, Kvægtorvet 4, 4700 Næstved.
 
 


MEDVIRKENDE
- Line Bang Mikkelsen, Regionsfunktion for PTSD
- Louise Bjørndal, EN AF OS ambassadør
- En PsykInfo-medarbejder

ARRANGØRER
Næstved Bibliotek og Borgerservice og PsykInfo
Oprettet
14.06.21
Opdateret
09.09.21
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60