Søg
 

Livetalk: Børn som pårørende

Torsdag d. 30. september 2021 kl. 19:00 - 20:00

Mindst 30 procent af alle patienter, der er i behandling i psykiatrien, har børn under 18 år. Men hvor meget skal man inddrage børnene, hvad skal man sige og hvordan kan man hjælpe børnene med at forstå de ting, der sker?

Dato
Torsdag d. 30. september 2021
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Live fra Vordingborg Bibliotek på PsykInfos Facebooksdie
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenfor

​Mindst 30 procent af alle patienter, der er i behandling i psykiatrien, har børn under 18 år. Alle forældre har et ønske om at gøre det bedste for deres børn og forhindre, at den psykiske sygdom går ud over børnene. De har også et ønske om at hjælpe dem med at håndtere de vanskeligheder, sygdommen fører med sig. Men man kan let blive i tvivl: Hvor meget skal man inddrage børnene, hvad skal man sige og hvordan kan man hjælpe børnene med at forstå de ting, der sker?
Se med, når en EN AF OS ambassadør sammen med en familieterapeut deler erfaringer og viden om emnet i denne livetalk.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Der vil desuden være et begrænset antal pladser til personer, der er interesserede i at overvære livetalken som publikum. Vi livestreamer fra Vordingborg Bibliotek, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg.
 
 


MEDVIRKENDE
- Sara Jensen, EN AF OS ambassadør
- Dorte Jensen, familieterapeut
- En PsykInfo-medarbejder

ARRANGØRER
Vordingborg Bibliotek og PsykInfo

Oprettet
14.06.21
Opdateret
08.07.21
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60