Søg
 

Livetalk: Angst hos børn

Mandag d. 22. november 2021 kl. 19:00 - 20:00

Arrangementet har fokus på angstproblemer hos børn og unge, og på hvordan vi bedst hjælper børn og unge med at overvinde og håndtere angst og bekymring

Dato
Mandag d. 22. november 2021
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Live på PsykInfos Facebookside fra Køge Bibliotek
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenfor

​Angst og bekymring er grundlæggende følelser, som alle kender, men følelserne kan blive så stærke, at hverdagen forstyrres. Arrangementet har fokus på angstproblemer hos børn og unge, og på hvordan vi bedst hjælper børn og unge med at overvinde og håndtere angst og bekymring.
De voksne omkring barnet kan let komme til at stå i en situation, hvor de bliver i tvivl om, hvor meget de skal presse barnet til at gøre det, det er bange for. Derfor er det centralt at indgå et samarbejde med og omkring barnet, støtte det i at øve sig og få nye erfaringer og dermed langsomt overvinde og håndtere angsten.
Det gode ved angst er, at man kan gøre noget ved det – også når det ser allersværest ud.

Til denne livetak får du både en faglig og en personlig vinkel på emnet, når paneldeltagerne deler viden, erfaringer og svarer på spørgsmål.


Livetalken er et online arrangement, hvor du kan se med på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Der vil desuden være et begrænset antal pladser til personer, der er interesserede i at overvære livetalken som publikum. Vi livestreamer fra Køge Bibliotek, Kirkestræde 18, 4600 Køge.
 


ARRANGØRER
Køge Bibliotek og PsykInfo

Oprettet
14.06.21
Opdateret
08.07.21
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60