Søg
 

Vis fra kalender

Kvinder med ADHD

Torsdag d. 09. marts 2023 kl. 19:00 - 20:00

Fra både en faglig og en personlig vinkel sætter vi i denne livetalk fokus på, hvordan ADHD kan komme til udtryk hos kvinder, og hvad man som kvinde med ADHD kan gøre for at opnå en meningsfuld hverdag.

Dato
Torsdag d. 09. marts 2023
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Kvinder med uopdaget ADHD kan være plaget af angst, tvangsprægede handlinger, stress, tristhed og depression. Mange kan opleve sig selv som dovne, utilstrækkelige, indadvendte og kan have svært ved at indgå i sociale fællesskaber. Dette kan påvirke selvværdet. Fordi symptomerne hos kvinder er anderledes end hos mænd, bliver mange kvinder senere diagnosticeret. Men diagnosticering kan åbne op for en anden forståelse, behandling og dermed mulighed for en ny måde at håndtere hverdagen på. Fra både en faglig og en personlig vinkel sætter vi i livetalken fokus på, hvordan ADHD kan komme til udtryk hos kvinder, og vi taler om, hvad man som kvinde med ADHD selv kan gøre for at opnå en meningsfuld hverdag.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland​​​​​
Oprettet
12.12.22
Opdateret
12.12.22
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60