Søg
 

Kultur og kompleksitet. Mellemlederes roller og muligheder

Mandag d. 18. maj 2020 kl. 08:30 - 16:00

Hvis du som mellemleder i sundhedsvæsnet er nysgerrig på dine muligheder og ikke mindst rolle og betydning for arbejdspladskultur, bør du kigge forbi SUH Roskilde den 18. maj hvor vi holder konference om netop dette.

Dato
Mandag d. 18. maj 2020
Tid
Kl. 08:30 - 16:00
Sted
Sjællands universitetshospital
Stort auditorium ved kantinen
Vestermarksvej 16
4000 Roskilde

Pris
DKK 750,- (eksl. moms)
Tilmelding
Se tildmelding længere
nede på siden
Mellemleders rolle og muligheder arrangement.PNG 

Mellemledernes roller har udviklet sig hastigt de senere år og deres betydning har fået stigende opmærksomhed. Ledelse handler om at sætte retning og skabe resultater gennem og sammen med andre. For at kunne gøre det, skal man både kende sig selv som leder og have visioner for den organisation man er leder for. For mellemledere i sundhedsvæsnet betyder det, at deres handlinger har central betydning for arbejdspladsernes kultur og arbejdsmiljø. Dog er mellemlederne også ofte budbringere af tiltag og beslutninger de ikke har direkte indflydelse på og derfor skal de navigere i en hverdag hvor interesser, muligheder og betingelser ikke altid følges ad. Derfor er det mellemledernes opgave at kunne navigere og sætte retning på trods af krydspres.       

På denne anden nationale konference for mellemledere sættes derfor fokus på kultur og kompleksitet i sundhedsvæsnet og på mellemledernes roller og muligheder heri. Konferencen indgår i forskningsprogrammet CAPAN på Sjællands Universitetshospital. Læs mere om CAPAN på hjemmesiden: Forskningsstøtteenheden for MVU-uddannede.

Konferencens formål er:

  • At tydeliggøre og anerkende mellemleders rolle og betydning for arbejdspladskultur
  • At den enkelte mellemleder får ideer til arbejdet med kultur på egen arbejdsplads
  • At styrke netværk blandt mellemledere

Dagen er planlagt med oplæg, diskussioner og øvelser. Læs mere i det fulde program.

Tilmelding
Tildmeld dig til konferencen ​her: 

r opmærksom på at der er et begrænset antal pladser. Mellemledere (afdelingssygeplejersker, afdelingsterapeuter, jordemødre, diætister, radiografer og bioanalytikere) har fortrinsret. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet med frist den 1. maj 2020. 

Oprettet
16.01.20
Opdateret
16.01.20
 

 Kontakt