Søg
 

Kreativitet i hverdagen

Onsdag d. 07. marts 2018 kl. 14:30 - 18:00

Hvilken betydning har kreative interesser og aktiviteter for vores hverdag og mentale sundhed? Det og meget mere kan du blive klogere på til dette arrangement, der både byder på oplæg, opgaver, debat og udstilling.

Dato
Onsdag d. 07. marts 2018
Tid
Kl. 14:30 - 18:00
Sted
Psykiatrien Vest
Auditoriet
Fælledvej 6
4200 Slagelse
Pris
Gratis
Tilmelding
Ring til PsykInfo på:
70 25 02 60
eller send en mail til:
psykinfo@regionsjaelland.dk

​Mennesker med psykisk sårbarhed kan gennem kreative aktiviteter opnå glæde og overskud til at mestre hverdagen. Men hvad er kreativitet i det hele taget? Hvilken betydning har kreative interesser og aktiviteter for din hverdag? Og hvordan kan vi få kreativiteten til at gro og blomstre?

Til arrangementet ”Kreativitet i hverdagen” får du en mulighed for at udforske og tilegne dig viden om brugen af kreativ aktivitet i hverdagen. Dagens program byder på en blanding af oplæg, små kreative opgaver, debat og udstilling. Kom og bliv inspireret!

Program

Brugere, medarbejdere og forskning: undersøgelse af kreative aktiviteter og hverdagen,
v. brugere af Centerterapien samt Bodil Winther Hansen, ergoterapeut, seniorlektor og licentiatstuderende og Helle Pedersen, ledende ergoterapeut, Psykiatrien Syd, Region Sjælland.

Kunst og recovery – om betydningen af det personlige, kreative udtryk i forandringsprocesser,
v. Petrine Severin, gruppefacilitator og kursusudvikler på ARK (Akademiet for Recovery og Kompetenceudvikling, Roskilde Kommunes CFS). Petrine har egne erfaringer med recovery. 

Oprettet
11.12.17
Opdateret
21.02.18
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60