Søg
 

Vis fra kalender

Hvordan kan man komme sig fra psykose?

Tirsdag d. 06. december 2022 kl. 19:00 - 20:00

I denne livetalk taler vi om, hvordan psykose kan opleves. Vi taler også om behandling, og om hvad det betyder at have fokus på, at man er mere og andet end den psykiske sygdom.

Dato
Tirsdag d. 06. december 2022
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Når et menneske rammes af psykose, kan evnen til at skelne virkeligt fra uvirkeligt også blive ramt. Mennesker der oplever psykose kan blandt andet have særlige sanseoplevelser, for eksempel at se ting eller høre stemmer og lyde, som andre ikke kan se eller høre. Psykose kan opleves på mange forskellige måder og have vidt forskellige årsager. Derfor er behandlingen forskellig fra person til person, ligesom vejen til at komme sig er det.
I denne livetalk vil du få både en personlig fortælling og en faglig vinkel på, hvordan psykose kan opleves. Vi taler også om behandling, og om hvad det betyder at have fokus på, at man er mere og andet end den psykiske sygdom.

Medvirkende:
- Simone, EN AF OS ambassadør
- Mette Gravesen-Jensen, specialpsykolog, Distriktspsykiatrien Køge

SÅDAN SER DU MED
Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet – vi vil forsøge at besvare så mange som muligt til sidst i udsendelsen. Det kræver IKKE tilmelding at se livetalken. Du skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer livetalken i tidsrummet kl. 19-20.
​​​​​​​​​
Oprettet
15.11.22
Opdateret
15.11.22
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60