Søg
 

Depression - en folkesygdom

Torsdag d. 01. oktober 2020 kl. 19:00 - 21:30

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet.

Dato
Torsdag d. 01. oktober 2020
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Høng Bibliotek
Odinsvej 27
4270 Høng
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

Tilmeld dig her: Tilmelding

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. Depression kan behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen til den depressionsramte og inddragelse af pårørende er vigtig for behandlingen og for at komme sig.

Arrangementet giver inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression. Du får indblik i nogle af de personlige udfordringer, der kan være forbundet med at lide af henholdsvis angst og depression, og hvordan man kan arbejde med dem. Du kan også høre et fagligt oplæg om emnet og blive klogere på, hvordan man i Psykiatrien samarbejder med patienten om at finde veje til et meningsfuldt liv trods sygdommen.

PROGRAM:

”Troen på at blive rask gør en forskel”
v. Ida Pedersen, audiolog og EN AF OS ambassadør

Fagligt oplæg - mere info følger

ARRANGØRER:
Kalundborg Bibliotekerne og PsykInfo

OBS!
Ved arrangementet tages naturligvis de nødvendige forbehold for at kunne holde Corona-afstand mellem de fremmødte deltagere. Derfor er der et begrænset antal pladser. Så HUSK tilmelding via linket øverst.

Oprettet
04.08.20
Opdateret
10.09.20
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60