Søg
 

Depression - en folkesygdom

Mandag d. 23. september 2019 kl. 19:00 - 21:30

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. Depression kan behandles og oftest med et godt resultat.

Dato
Mandag d. 23. september 2019
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

Tilmeld dig her: Tilmelding

​Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. Depression kan behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen til den depressionsramte og inddragelse af pårørende er vigtig for behandlingen og for at komme sig.

Arrangementet giver inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression. Du får indblik i nogle af de personlige udfordringer, der kan være forbundet med at lide af henholdsvis angst og depression, og hvordan man kan arbejde med dem. Du kan også høre et fagligt oplæg om emnet og blive klogere på, hvordan man i Psykiatrien samarbejder med patienten om at finde veje til et meningsfuldt liv trods sygdommen.

Program

”Troen på at blive rask gør en forskel”
v. Ida Pedersen, audiolog og EN AF OS ambassadør

”At skelne depression fra bump på livets landevej”
v. Katrine Runge, Specialsygeplejerske i Psykiatri, Distriktspsykiatrien Region Sjælland

Arrangører: Slagelse Biblioteker og Borgerservice og PsykInfo

Oprettet
20.06.19
Opdateret
20.06.19
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60