Søg
 

Depression - en folkesygdom

Mandag d. 27. april 2020 kl. 19:00 - 21:30

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST.
Vi skal passe på hinanden - derfor er PsykInfos arrangementer aflyst frem til maj måned for at mindske spredning af Corona-virus og undgå, at Psykiatriens sundhedsprofessionelle bliver smittet eller karantæneramt.

Dato
Mandag d. 27. april 2020
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Nakskov Bibliotek
Søvej 8
4900 Nakskov
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

​Tilmelding: Arrangementet er desværre aflyst.

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. Depression kan behandles og oftest med et godt resultat.

Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen til den depressionsramte og inddragelse af pårørende er vigtig for behandlingen og for at komme sig.
Arrangementet giver inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression. Du får indblik i nogle af de personlige udfordringer, der kan være forbundet med at lide af henholdsvis angst og depression, og hvordan man kan arbejde med dem.

Du kan også høre et fagligt oplæg om emnet og blive klogere på, hvordan man i Psykiatrien samarbejder med patienten om at finde veje til et meningsfuldt liv trods sygdommen.


PROGRAM
”Troen på at blive rask gør en forskel”
v. Ida Pedersen, audiolog og EN AF OS ambassadør


ARRANGØRER
LollandBibliotekerne og PsykInfo

 

Oprettet
12.12.19
Opdateret
10.03.20
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60