Søg
 

Vis fra kalender

Børn tæt på psykisk sygdom

Onsdag d. 14. juni 2023 kl. 19:00 - 20:00

Når et menneske får en psykisk sygdom, påvirker det hele familien - selvfølgelig også børnene. I denne livetalk taler vi om alle de spørgsmål, der kan melde sig, når man lever i en familie med psykisk sygdom.

Dato
Onsdag d. 14. juni 2023
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
OBS! NY DATO:
Livetalken er pga. sygdom rykket fra den 25. januar til afholdelse den 14. juni. 
Når et menneske får en psykisk sygdom, påvirker det ofte hele familien. Ikke mindst børn, som altid er optagede af, hvad der sker med dem, de elsker. Det er derfor vigtigt at tale med børnene, selvom det kan være svært. Det kan være vigtigt at vise børnene, at de ikke er alene og hjælpe med at finde en voksen, de kan dele deres bekymringer med. Men hvordan kan man tage hul på samtalen? Har man som voksen ansvaret, selvom man er syg? Hvordan undgår man at bekymre barnet yderligere? Hvad skal man sige til andre voksne omkring barnet? Tusind spørgsmål kan melde sig, når man lever i en familie med psykisk sygdom. Dem taler vi om i denne livetalk, der rummer både faglig og personlig viden.

Medvirkende:
- Lonnie Hvass, børnekonsulent, Psykiatrien, Region Sjælland

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland

​​​​
Oprettet
12.12.22
Opdateret
27.02.23
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60