Søg
 

Vis fra kalender

Blå blink i Regionshuset

Lørdag d. 26. januar 2019 kl. 17:00 - 22:00

Kom ind i en ambulance, få målt dit blodtryk og tag en debat med en regionsrådspolitiker. Kyndelmisse i Regionshuset er fyldt med spændende oplevelser for børn og voksne.

Dato
Lørdag d. 26. januar 2019
Tid
Kl. 17:00 - 22:00
Sted
Regionshuset
Alleen 15
4180 Sorø
Pris
Gratis
Tilmelding
Tilmelding ikke nødvendig


 
Til kyndelmisse dukker hverdagens helte op og viser flere ambulancer frem foran Regionshuset. Du kan høre om, hvordan ambulanceredderne redder liv over hele regionen, og om hvordan du selv kan redde liv. Kampagnen Danmark Redder Liv​ søger nemlig førstehjælpere, der kan træde til i de vigtige minutter, inden ambulancen når frem.

 
Der er konkurrencer for børn med gode præmier

 
Inde i Regionshuset kan du møde politikerne, få en rundvisning i Regionshuset og se Regionsrådssalen, hvor alle beslutningerne om sygehuse, ambulancer og læger i regionen bliver truffet. 

 
Du kan blive klogere på, hvordan de politiske beslutninger præger din region både nu og i fremtiden. Hør for eksempel om regionens byggerier. Frem mod 2025 åbner vi nye hospitaler med enestuer, plads til effektiv akutbehandling og hvor rammerne til psykiatri er gentænkt helt fra bunden. Her samler vi de bedste specialister for at skabe de stærkeste faglige miljøer, og give dig den bedst mulige behandling.  

 
Men beslutningerne kommer også helt ud i borgernes egne hjem. Hør mere om hvordan E-hospital skaber nærhed og sammenhæng på tværs af sygehus, psykiatri, kommune og almen praksis. Det handler om videoopkald, selvbetjeningsløsninger samt målinger og behandlinger i eget hjem, og styrker borgerens digitale rejse i Region Sjælland. 

 
Vi byder på lidt mad og drikke, og vi glæder os til at se jer!

 
Oprettet
05.12.18
Opdateret
14.01.20
 

 Kontakt

 
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 70 15 50 00
Telefon- og åbningstid:
Mandag - torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 -15.00