Søg
 

Vis fra kalender

Balancen i ungdomslivet

Tirsdag d. 23. maj 2023 kl. 19:00 - 20:00

Denne livetalk handler om, hvad der kan presse balancen mellem trivsel og mistrivsel i unges liv, og hvordan man kan arbejde med at holde balancen.

Dato
Tirsdag d. 23. maj 2023
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Mange undersøgelser peger på, at flere og flere unge ser ud til at mistrives. Fx får flere unge angst og vægrer sig imod at gå i skole. Samtidig er antallet af børn og unge, som henvises til børne- og ungdomspsykiatrien steget markant. Forskere er i gang med at undersøge årsager til udviklingen, men har endnu ikke et klart billede af, hvad det handler om. Én ting er dog sikkert: Når unge søger hjælp, er der en grund. Så spørgsmålet er, hvordan man skelner mellem mistrivsel og psykisk sygdom? Hvad kan man gøre, hvis man er tæt på en ung, der har en periode med ubalance i livet? Denne livetalk handler om, hvad der kan presse balancen mellem trivsel og mistrivsel i unges liv, og hvordan man kan arbejde med at holde balancen.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland

​​​​​
Oprettet
12.12.22
Opdateret
12.12.22
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60