Søg
 

Angstens ansigter - AFLYST

Torsdag d. 24. september 2020 kl. 19:00 - 21:30

Hør et fagligt oplæg om forskellige former for angst og om hvordan man behandler det. Derudover kan du høre to forskellige personlige fortællinger om at leve med angst og med tiden at blive bedre til at håndtere den.

Dato
Torsdag d. 24. september 2020
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Lolland Bibliotek
Søvej 8
4900 Nakskov
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

OBS! ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST
På grund af den øgede opmærksomhed på at reducere Corona-smitterisikoen, inviterer vi ikke til fysisk forsamling af mange mennesker.

Vi laver i stedet en virtuel udgave af arrangementet, som bliver et live interview med oplægsholderne fra aftenens oprindelige program.
Interviewet livestreames på PsykInfos facebookside samme dato kl. 19-20.30, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til deltagerne i kommentarfeltet undervejs.
Følg livestreamingen her

Omkring 250.000 danskere lider af angst, så du kender sikkert selv en eller flere, der pga. angst er hæmmet i deres hverdag: Nogle føler angst i situationer, hvor de er sammen med andre mennesker – de kan fx være bange for ikke at være »gode nok«. Andre oplever en intens angst, hvor de uden varsel og uden nogen ydre årsag oplever en stærk rædsel. For andre giver angsten sig udslag i tvangstanker og tvangshandlinger, og de gentager de samme ritualer igen og igen for at slippe for tvangstankerne og angsten.

Til arrangementet kan du høre et fagligt oplæg om forskellige former for angst og om hvordan man behandler det. Derudover kan du høre to forskellige personlige fortællinger om at leve med angst og med tiden at blive bedre til at håndtere den.

PROGRAM:

"Hvorfor kan man ikke bare lade være?"
Oplæg v. Carsten Stomann Rasmussen, EN AF OS ambassadør

"Vil du se mit smukke ansigt?"
Oplæg v. Erland Møller, EN AF OS ambassadør

Fagligt oplæg v. Bo Sayyad Bach, psykolog ved Psykiatrisk forskningsenhed

ARRANGØRER:
PsykInfo og Lolland Bibliotek

Oprettet
03.08.20
Opdateret
23.09.20
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60