Søg
 

Vis fra kalender

Angst og depression

Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:00 - 21:30

Angst og depression er de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på angst eller depression i løbet af livet.

Dato
Mandag d. 18. februar 2019
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Herfølge Bibliotek
Billesborgvej 1B
4681 Herfølge
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

Tilmeld dig her: tilmelding

Angst og depression er de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på angst eller depression i løbet af livet. Angst og depression kan behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen til den angst- eller depressionsramte og inddragelse af pårørende er vigtig for behandlingen og for at komme sig.

Arrangementet giver inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med angst og depression. Du får indblik i nogle af de personlige udfordringer, der kan være forbundet med at lide af henholdsvis angst og depression, og hvordan man kan arbejde med dem. Du kan også høre et fagligt oplæg om emnet og blive klogere på, hvordan man i psykiatrien samarbejder med patienten om at finde veje til et meningsfuldt liv trods sygdommen.       

Program

”Et levet liv med op- og nedture – om at være ramt af depression og dets følger" v. Mary-Ann Gytte Hansen, ambassadør i EN AF OS

”Depression og angst fra et behandlerperspektiv”
v. Jacob Lawaetz, læge på sengeafsnit i Psykiatrien i Region Sjælland

” Den Sorte Kat”
v. Erland Møller, ambassadør i EN AF OS

Arrangør: Køge Biblioteker og PsykInfo

 
Oprettet
20.12.18
Opdateret
20.12.18
 

 Kontakt