Søg
 

Angst hos børn og unge

Torsdag d. 02. juni 2022 kl. 19:00 - 20:00

Denne livetalk har fokus på angst, og på hvordan man kan hjælpe børn og unge med at overvinde og håndtere angst og bekymring.

Dato
Torsdag d. 02. juni 2022
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Angst og bekymring er grundlæggende følelser, som alle kender, men følelserne kan blive så stærke, at hverdagen forstyrres. Denne livetalk har fokus på angst, og på hvordan man kan hjælpe børn og unge med at overvinde og håndtere angst og bekymring. Voksne omkring barnet kan let komme til at stå i en situation, hvor de bliver i tvivl om, hvor meget de kan presse barnet. Derfor er det centralt at indgå et samarbejde med og omkring barnet, støtte det i at øve sig og få nye erfaringer og dermed langsomt overvinde og håndtere angsten. Livetalken handler om, hvordan det kan gøres, for det gode ved angst er, at man kan gøre noget ved det – også når det ser allersværest ud.

Til denne livetalk får du både en faglig og en personlig vinkel på emnet, når paneldeltagerne deler viden og erfaringer.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland


​​​​​​
Oprettet
09.12.21
Opdateret
29.04.22
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60