SkipToMain.AriaLabel

Naturens helende kræfter

Mange oplever at komme sig fra traumatiserende oplevelser ved at opholde sig i naturen. I VeteranHaven bruges netop naturen til at genopbygge mennesker med bl.a. PTSD. Kom og få en rundvisning, lav mad over bål og lyt til en personlig fortælling.

DATO
onsdag den 20. september 2023
TID
Kl. 16:00 - 18:30
STED
VeteranHaven, Brovej 13, 4200 Slagelse
Pris: Gratis - men tilmelding nødvendig

Traumatiserende oplevelser i livet kan give både psykiske, fysiske og sociale funktionsnedsættelser, herunder posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD), angst, stress m.m. Men det kan lykkes at komme tilbage til sig selv og få det godt igen, blandt andet ved at opholde sig i naturen. Her kan vi få naturlige sanseindtryk og opleve et roligere tempo, som kan være med til at give den genstart, der er brug for. Det oplever man for eksempel i VeteranHaven, som er en åben natur- og oplevelseshave, hvor der arbejdes for at hjælpe veteraner og andre, der har brug for at få det bedre. Naturen, dyr, arbejdsprojekter og fleksible rammer bruges her til at opbygge mennesker og finde frem til deres styrker.

Denne eftermiddag kan du få en rundvisning i VeteranHaven og høre om stedets muligheder og de elementer, der medvirker til at opbygge dem, som kommer her. Vi laver mad over bål, lytter til en personlig fortælling og spiser sammen inden arrangementets afslutning.
Alle er hjerteligt velkomne - naturligvis også pårørende.

ARRANGØR: VeteranHaven og PsykInfo Region Sjælland

Tilmeld dig her

Kontakt

Adresse

Psykiatrien Region Sjælland

PsykInfo

Farimagsvej 40

4700 Næstved

Ring til os

Mandag - Onsdag kl. 9:00 - 15:00
Torsdag kl. 14:00 - 18:00
Fredag kl. 9:00 - 15:00

Tlf. 70 25 02 60

Tlf. 70 25 02 60