Søg
 

Regionale udviklingsmidler til indsatser og projekter

 

Region Sjælland anvender hver år regionale udviklingsmidler på udviklingindsatser og projekter, der kan gøre regionen til et endnu mere attraktivt sted at bo, leve og arbejde i.
 
De regionale udviklingsmidler anvendes på de indsatser, som de politiske udvalg prioritere at regionen vil støtte, sætte i gang og deltage i.​

Prioriterne for Region Sjællands Udviklingsmidle​r fastlægges med afsæt i Region Sjællands Udviklingsstrategi 2020-2024 og beskrives i de handlingsplaner, som følger strategien. 

Se mere om Region Sjællands Udviklingsstrategi​​

For at en indsats eller projekt kan modtage støtte, skal der udarbejdes en projektbeskrivelse, budget og andre relevante bilag, som anvendes i den politiske behandling.

Du finder en vejledning og det relevante materiale til at lave en indsats eller projekt med Region Sjælland i højre kolonne.

Vilkår for Støtte

Projekter og indsatser skal være inden for rammerne af Region Sjællands Udviklingstrategi og overholde Region Sjællands ”Standardvilkår for tilskud fra regionale udviklingsmidler”. Der gives desuden ikke tilskud til enkeltvirksomheder eller aktiviteter, som kan være konkurrenceforvridende.​​​​​

Kontakt os hvis I har forslag til indsatser og projekter

Regional Udvikling i Region Sjælland ønsker et bredt samarbejde med relevante aktører. Så kontakt os hvis din organisation har forslag til nye udviklingsindsatser og projekter.  De regionale udviklingsmidler udmøntes løbende.

Oprettet
28.05.21
Opdateret
24.02.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Regional Udvikling
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 59 04 / 57 87 58 31
Telefontid:

Mandag - torsdag: 8.30 - 15.30

Fredag: 8.30 - 15.00Vi har åbent alle hverdage, undtagen hverdage mellem jul og nytår.

Vi holder lukket alle helligdage og weekender.

 

 Materialer