Søg
 

Information om Regional Udvikling

Region Sjællands afdeling Regional Udvikling arbejder for at gøre Region Sjælland til en attraktiv region at bo, leve og arbejde i.

Regional Udvikling

Regional Udvikling er fra 1. september 2018 en samlet afdeling i Region Sjælland, som arbejder med opgaver inden for miljø, kollektiv trafik og øvrig regional udvikling.
 
Regional udvikling løser opgaver inden for jordforurenings- og råstofområdet, og samtidig arbejder med vækst og beskæftigelse, erhvervsudvikling, kompetenceudvikling, innovation, klima og energi samt trafik og infrastruktur. Du kan læse mere om de forskellige områder på de enkelte sider.
 
Sådan er Regional Udvikling organiseret
 
Erhvervsfremme og turisme

Regeringens og Dansk Folkeparti vedtog d. 24. maj 2018 en reform af erhvervsfremmeområdet. Det betyder, at Region Sjælland fra 1. januar 2019 ikke længere kan arbejde med erhvervsfremme eller med turisme-området. Yderligere, er Vækstforum Sjælland blevet nedlagt, og Region Sjælland indstiller ikke længere til tilskud fra EU's Socialfond og EU's Regionalfond. 

Hvis du ønsker information om EU's strukturfonde, erhvervsfremme-, eller turismeområdet kan du kontakte Erhvervsstyrelsen. Find mere information her. 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
02.01.19
Opdateret
10.02.20
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Regional Udvikling
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 59 04 / 57 87 58 31
Telefontid:

Mandag - torsdag: 8.30 - 15.30

Fredag: 8.30 - 15.00Vi har åbent alle hverdage, undtagen hverdage mellem jul og nytår.

Vi holder lukket alle helligdage og weekender.