Søg
 

Landsbyernes Naturlige Fortræffeligheder

Landsbyernes Naturlige Fortræffeligheder (LNF) er et samarbejdsprojekt mellem Udvikling Stevns, Lokale Aktions Grupper (LAG) Lolland-Falster, Region Sjælland og fem landsbyområder i Stevns og på Lolland-Falster.


​Formålet med samarbejdsprojektet har været at binde landsbyerne tættere sammen med deres naturskønne områder, så der skabes nye mødesteder og natur-og friluftsoplevelser til glæde for borgere og besøgende i og omkring landsbyerne.

Finansiering af projektet er sket med midler fra LAG, Region Sjælland samt Landdistriktspuljen. LAG Lolland-Falster og Udvikling Stevns har været projektansvarlige, koordinerende og har stået for den primære kontakt med landsbyerne. Region Sjælland har foruden finansiering bidraget med hjælp og vejledning til fondsansøgning på landsbyernes ønskede projekter.

De involverede landsbyer i projektet var:
  • Magleby/Klippinge, Stevns
  • Holtug/Sigerslev, Stevns
  • Hellested/Barup/Arnøje/Tåstrup, Stevns
  • Nysted, Lolland-Falster
  • Rødby/Rødbyhavn, Lolland-Falster
Indbyggerne i landsbyerne har spillet en helt afgørende rolle i projektet. Først ved at bidrage med et bredt udsnit af ideer og ønsker til fysiske tiltag som f.eks. stier, skiltning, mødesteder mv. og i selve arbejdet med at søge fonde og gennemføre projekterne. Dertil har konsulenter fra UDE og Visby.dk bidraget med afholdelse af workshops, samarbejde med lokale samt udarbejdelse af prospekter til de ønskede projekter.​​​
Oprettet
28.05.21
Opdateret
11.06.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Regional Udvikling
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 59 04 / 57 87 58 31
Telefontid:

Mandag - torsdag: 8.30 - 15.30

Fredag: 8.30 - 15.00Vi har åbent alle hverdage, undtagen hverdage mellem jul og nytår.

Vi holder lukket alle helligdage og weekender.