Søg
 

GATU-kort

Gør arbejdsdage til uddanneslesdage - Nyt værktøj ude nu

​Region Sjælland har hvert år flere tusinde elever og studerende i praktik. Det gælder blandt andet bioanalytikere, sygeplejersker, jordemødre, social- og sundhedsassistenter og mange andre. Vejledning og uddannelse af elever og studerende er noget, som sker hver dag i de kliniske enheder. Det er noget, som alle har et ansvar for og bidrager til.

1.png

Implementering af sundhedsplatformen betyder, at alt personale, også dem der almindeligvis tager sig af at vejlede elever og studerende, skal også på uddannelse. Derfor har Koncern HR - Uddannelse og Udvikling i samarbjede med uddannelseskonsulenterne på Region Sjællands sygehuse og psykiatrien, udarbejdet et kort, som skal gøre det endnu lettere at hjælpe elever og studerende i praktik. 

Nohle af jer kender måske allerede kortet "Gør arebjdsdage til uddannelsesdage", fordi det bruges af lægerne. Der er dog blevet lavet en videre udvikling, som kaldes 'GATU-kort', og som er mere målrettet elever og studerende. Kortet indeholder otte spørgsmål, der guider igennem to korte samtaler: Den samtale med den uddannelsessøgende der søtter opgaver og læringsmål for dagen, og den samtale hvor der sammen evalueres, hvad der blev lært ved vagtens afslutning. Kortene vil i løbet af efteråret komme ud i afsnittene. 

Vil du vide mere om værktøjet?

Så kontakt din lokale uddannelseskonsulent

I nedenstående video ses en konkret præsentation af, hvordan man kan bruge GATU kortet iden kliniske hverdag i samarbejde med elever og studerende. 2.png

Oprettet
30.06.22
Opdateret
07.09.22
Link til denne side:

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Se ledige stillinger hos Region Sjælland.