Søg
 

Lange videregående uddannelser

 

I Region Sjælland kan du komme i praktik som en del af dit uddannelsesforløb på en videregående uddannelse. Kom i en ulønnet praktik og afprøv opgaver der matcher og udvikler dine faglige kompetencer. Her kan du afprøve din teoretiske viden fra universitetet i praksis, mens du er under uddannelse med et job som ulønnet praktikant. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, og sammen planlægger I din arbejdstid.

Arbejdstiden samt praktikperioden afhænger af, hvad dit uddannelsessted kræver. Arbejdsopgaverne vil du fastlægge med din kontaktperson på praktikstedet. I fællesskab finder I opgaver, der både matcher og udvikler dine faglige kompetencer.
Vi følger op på dit praktikforløb fra start til slut, herunder evaluering, så vi hele tiden kan forbedre os.

Hos os kommer studerende i praktik fra mange forskellige kandidatuddannelser

Læser du på en kandidat uddannelse og kan se et fagligt relevant område af Region Sjælland, hvor du ønsker en praktik, er du velkommen til at henvende dig direkte til stedet. Alternativt kan du sende en beskrivelse af hvad du ønsker, og sende den til grunduddannelsesteamet. Se kontaktoplysninger i højre side.

Praktikstillinger

Vi slår jævnligt praktikstillinger op i vores jobbank. Du kan finde vores praktikstillinger HER

Hvis du vil skrive en opgave i et projektsamarbejde med os

Vi modtager praktikanter fra alle typer af videregående uddannelser og du er velkommen til at kontakte os i grunduddannelse, hvis du vil vide mere.
Oprettet
08.06.21
Opdateret
23.11.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Grunduddannelse, Koncern HR
Herlufsvænge 14B
4700 Næstved
Tlf. 21 32 04 64