Søg
 

Grunduddannelser

Region Sjælland tilbyder innovative læringsmiljøer og læringsmuligheder til elever og studerende. Læs mere om grunduddannelser hos Region Sjælland her.

Uddannelse​

Region Sjællands hospitaler og institutioner huser årligt tusindvis af elever og studerende i praktikophold, som led i deres uddannelse. På nuværende tidspunkt tilbyder vi praktikforløb på cirka 30 grunduddannelser. Her bestræber vi os på at skabe de bedste betingelser for både læringsmuligheder og innovative læringsmiljøer til elever og studerende.
 

Uddannelsesstedet Region Sjælland

I Region Sjælland prioriteres uddannelsesopgaven højt, særligt fordi de nuværende elever og studerende er vores kommende medarbejdere for fremtiden. Det skal de klædes på til gennem deres uddannelse og praktikforløb hos os.
 
Samarbejdet med uddannelsesinstitutioner og kommuner i Region Sjælland sikrer en høj kvalitet i uddannelserne. Vi har blandt andet fokus på, at der er sammenhæng mellem det, de studerende og eleverne lærer på skolen og den virkelighed, de møder her hos os. Uddannelse skal tage udgangspunkt i patienterne og det sammenhængende patientforløb – på samme måde som det sker i den daglige opgaveløsning på regionens hospitaler. 
 
Find flere informationer om Region Sjællands grunduddannelser på denne hjemmeside. 
Oprettet
17.06.13
Opdateret
23.11.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Grunduddannelse, Koncern HR
Herlufsvænge 14B
4700 Næstved
Tlf. 21 32 04 64