Søg
 

Ansøgning om endeligt tilsagn

Her kan du læse Region Sjællands ansøgninger til Regeringens Kvalitetsfond om endelig tilsagn til regionens tre kvalitetsfondsprojekter.

Regeringens ekspertpanel vedr. sygehusinvesteringer indstiller til regeringen, hvilke byggeprojekter der bør prioriteres at få tilskud fra Kvalitetsfonden.

Ekspertpanelet indstillede i henholdsvis 2008 og 2010 til regeringen, at i alt 16 byggeprojekter burde prioriteres med foreløbige tilsagn om tilskud.

Regionerne har herefter konkretiseret projektet inden for den afsatte ramme og søgt om et endeligt tilsagn. Med det endelige tilsagn om tilskud godkendes projektplanen med en række betingelser.

Herunder er der links til Regions Sjællands ansøgninger om endeligt tilsagn, samt tilsagnsbrev fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

 

Dette dokument indeholder Region Sjællands ansøgning til Regeringens Kvalitetsfond om endeligt tilsagn til projektet Universitetssygehus Køge.

Dette dokument indeholder endeligt tilsagn fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet til projektet Universitetssygehus Køge.

Dette dokument indeholder Region Sjællands ansøgning til Regeringens Kvalitetsfond om endeligt tilsagn til GAPS-projektet

Dette dokument indeholder endeligt tilsagn fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet til GAPS-projektet.

Dette dokument indeholder Region Sjællands ansøgning til Regeringens Kvalitetsfond om endeligt tilsagn til Akuthuset i Slagelse.

Endeligt tilsagn til Akuthus Slagelse.pdf

Dette dokument indeholder endeligt tilsagn fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet til Akuthuset i Slagelse.

 

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
25.02.16
Opdateret
22.04.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sundhedsstrategisk Planlægning - Koncern Sundhed
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 52 00