Søg
 

Sundhedsprofilen 2021

Sundhedsprofilen beskriver vores trivsel, sundhed og sygdom på baggrund af spørgeskemaundersøgelsen ”Hvordan har du det?”.

Billede til SP hjemmeside forside 210 x 80 mm.jpg
Sundhedsprofilen 2021 bygger på spørgeskemaundersøgelsen ‘Hvordan har du det?’. I alt 20.871 borgere i alderen 16 år og derover har svaret på en lang række spørgsmål om deres trivsel, sundhed og sygdom. På baggrund heraf tegner Sundhedsprofilen 2021 et helt unikt billede af sundhedstilstanden hos Region Sjællands borgere.
 
Du kan her finde rapporten for 2021 - enten i den fulde længde eller i en kort pixi-udgave.

Samlet rapport (Ipaper)​
Samlet rapport.pdf
 
Der er efter udgivelsen fundet enkelte fejl i rapporten. De elektroniske versioner ovenfor er rettet til, men fejlene forekommer stadig i den trykte rapport. Se her hvilke rettelser, der er lavet i 2. udgave af rapporten.
 
Læs mere nedenfor om undersøgelsen og find tidligere sundhedsprofiler i regionen her på siden.

Om Sundhedsprofilen

Sundhedsprofilen er en undersøgelse af trivsel, sundhed og sygdom blandt borgere over 16 år i Region Sjælland og i resten af landet.

Kommunernes og regionens resultater på én side

Her kan du finde de overordnede resultater fra 2021 for hver af de 17 kommuner i regionen samt for regionen samlet og for udvalgte aldersgrupper.

Anmodning om data fra Sundhedsprofilen

Region Sjælland er dataansvarlig for data indsamlet i forbindelse med spørgeskemaundersøgelsen ”Hvordan har du det?”. Undersøgelsen er grundlaget for Region Sjællands Sundhedsprofil, og det er muligt at anmode om at få udleveret data.

Besvarelsesprocenter

Her kan du se svarprocenten for de enkelte kommuner og samlet i Region Sjælland for spørgeskemaundersøgelsen ”Hvordan har du det?”.

Ofte stillede spørgsmål

På denne side finder du svar på ofte stillede spørgsmål i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaet ”Hvordan har du det?”.

Tidligere sundhedsprofiler

Oprettet
09.11.20
Opdateret
20.04.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sundhedsprofilen
Region Sjælland
Data og udviklingsstøtte
Alléen 15
4180 Sorø

Pressekontakt
57 87 50 52

 

 Rapport fra 2021

 

Du kan se resultaterne fra undersøgelsen i 2021 ved at klikke på billedet

 

SP2017 banner.jpg 

 

 Se spørgeskema fra 2021

 

Du kan her se hele spørgeskemaet fra 2021.

Billede af spørgeskemaet.png
Spørgeskemaet blev sendt ud til 34.000 udvalgte borgere i regionen, og dataindsamlingen løb fra den 5. februar til den 12. maj 2021