Søg
 

Jobbank: Hjælp Region Sjælland

Region Sjælland opretter "corona-jobbank" til studerende, ledige og pensionerede inden for relevante fag. Tilmeld dig her.

Forleden meldte sundhedsministeren ud, at Corona-situationen vil komme til at betyde at der bliver brug for sundhedsfaglige elever og studerende og tidligere sundhedsfaglige medarbejdere, der er gået på pension for nylig.

Tilmeld dig Region Sjællands Covid-19 Jobbank

COVID-19 uddannelsesmateriale

Det gælder naturligvis også på sygehusene i Region Sjælland.  Vi er i øjeblikket i fuld gang med at gøre det muligt for os at tage imod interesserede sundhedspersoner, der ønsker at medvirke til at løse denne store og alvorlige opgave.

” Vi forudser, at vi får brug for ekstra sundhedsfaglig og pædagogisk arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med coronavirus. Derfor ønsker vi at tage imod interesserede pædagoger og sundhedspersoner, der kan medvirke til at løse denne store og alvorlige opgave på vores sygehuse. Det kan være tidligere ansatte, pensionister eller andre, der kan bidrage. Vi vil derfor nu oprette én indgang, hvor interesserede kan henvende sig.”, siger administrerende direktør for Region Sjælland Per Bennetsen.

Region Sjælland inviterer ledige eller pensionerede sygeplejersker, læger og andet sundhedspersonale samt sygeplejestuderende, medicinstuderende og pædagoger til at stille sig til rådighed som assistance på de sjællandske hospitaler og sociale tilbud.

Den samme opfordring gælder for ledige eller pensionerede pædagoger, som der kan blive brug for på regionens sociale tilbud.

Hvis du ønsker hjælpe og indgå i regionens "COVID-19-jobbank", skal du tilmelde dig her:

Tilmeld dig Region Sjællands Covid-19 Jobbank

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
14.03.20
Opdateret
27.03.20
Link til denne side:

​Hjælp Region Sjælland

Hvis du ønsker hjælpe og indgå i regionens "corona-jobbank", kan du tilmelde dig her:

Tilmeld dig Region Sjællands Covid-19 Jobbank