Søg
 

Implementering

Landsdel Sjællands implementering af TeleKOL

Implementering af TeleKOL i Landsdel Sjælland er planlagt således, at et pilotområde bestående af Nykøbing Falster sygehus, Guldborgssund   kommune, Lolland kommune og Vordingborg kommune starter og afprøver TeleKOL konceptet og indsatser. 

Når piloten er afsluttet vil konceptet og materialer justeres på baggrund af erfaringer fra piloten inden de sundhedsfaglige fra de øvrige kommuner og sygehuse kan kompetenceudvikles og arbejdsgange kan implementeres. 
 
Afklaring af ledelsesopgaver ved implementering af TeleKOL

Aklaringsværktøjet er udviklet og skal understøtte den ledelse, der er ansvarlig for implementering af TeleKOL i hver enkelt organisation i Landsdel Sjælland for at give en forståelse af og hjælp til den konkrete ledelsesopgave i TeleKOL, både i forhold til implementeringsfasen, men også den fremtidige drift. 

Netværk for implementeringsansvarlige:

I forbindelse med implementering af TeleKOL er der etableret et netværk for implementeringsansvarlige med repræsentanter fra alle kommuner og sygehuse i landsdelen for at skabe forum for viden- og erfaringsudvikling samt overblik over de forberedelser og opgaver for at kunne planlægge implementering af TeleKOL hjemme i egen organisation.

Hvem er implementeringsansvarlig i din organisation?

Hvis du er i tvivl om hvem der er den implementeringsansvarlige i din organisation, så kan du se det her

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
29.01.20
Opdateret
16.03.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk