Her finder du alle nyheder fra Steno Diabetes Center Sjælland.

Små træningsvideoer skal få dialysepatienter op på sengecyklen

Videoerne indeholder viden og gode råd til livet med Diabetes, og viser bl.a. opvarmningsøvelser og styrketræning.

Pølsehorn og fællesspisning skal gøre diabetesbesøg for børn sjove og lærerige

Fra 2020 starter nye gruppekonsultationer op i Børneambulatoriet på SUH Roskilde. Fremover skal børn med diabetes mødes med andre børn.

Nyt samarbejde mellem Absalon og Steno Diabetes Center Sjælland

Uddannelse af professionsbachelorer og behandling af diabetes rykker tættere sammen i nyt partnerskab mellem Professionshøjskolen Absalon og Steno Sjælland.

Motion til patienter med diabetiske fodsår

Der findes stort set ingen viden om træning til patienter med diabetiske fodsår. Nyt ph.d.-projekt, som er delvist finansieret af Steno Diabetes Center Sjælland, tager fat om netop denne problematik.

Kan sår i såret fremme helingen?

Med delvis finansiering af Steno Diabetes Center Sjælland undersøger læge Sahar Moeini fra Sjællands Universitetshospital, om det fremmer helingen af diabetiske fodsår at tilføre en række bittesmå nye sår i kanten af det eksisterende.

Bedre rammer for diabetesbehandlingen i Region Sjælland

Lyse lokaler med naturligt dagslys og lokaler der samler forskningen inden for diabetes. Dette er nogle af de tiltag, der kommer til at ske rundt omkring i Region Sjælland, når Steno Diabetes Center Sjælland bygger om de næste år.

23.01.19
28.11.19

Steno Diabetes Center Sjælland
Akacievej 7, 1.sal.
4300 Holbæk

Er vores sygehuse ok?

Se kvaliteten i Region Sjælland på udvalgte områder.