Søg
 

Digital patientkommunikation

Du kan finde information på din computer, telefon eller tablet. Digital kommunikation handler om apps, hjemmesider og patientportaler.

Digital patientkommunikation

Der findes mange digitale muligheder for dig som patient eller pårørende. Du kan for eksempel finde din journal på sundhed.dk, du kan søge i patienthåndbogen, og der findes en række apps.

En ting er sikkert: Der kommer flere og flere digitale muligheder.


Region Sjællands hjemmeside

På Region Sjællands hjemmeside www.regionsjaelland.dk​ har alle afdelinger og afsnit deres egen side. Her kan du finde praktiske informationer om. For eksempel kontaktoplysninger og besøgstid.


Patientportal: Min Sundhedsplatform

Region Sjællands patientportal Min Sundhedsplatform, der er en del af Sundhedsplatformen, giver blandt andet mulighed for at skrive beskeder, anmode om at aflyse aftaler, se prøvesvar med mere.

Læs mere om Min Sundhedsplatform på www.regionsjaelland.dk/minsp.


Helbredsprofilen

Region Sjælland har Helbredsprofilen, der henvender sig til kronikere i alderen 55+, der lider af KOL, hjertesvigt eller slidgigt i hoften. 

På Helbredsprofilen kan du finde viden, erfaringer og værktøjer, der hjælper dig i en hverdag med kronisk sygdom. Siden tilbyder også en række film - og er både til dig, der er syg eller pårørende.


Digital post og NemSMS

Den digitale kommunikation h​andler ikke kun om selvbetjening. Den handler også om, at det offentlige sender post til dig digitalt, og at du kan få påmindelser om dine aftaler på sygehuset via sms.

Læs mere om digital post Læs mere om NemSMS​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
07.01.12
Opdateret
21.01.20
Link til denne side:
Andre sider under Patientkommunikation

H​ar du spørgsmål

Vil du vide mere om vores arbejde med patientkommunikation, så skriv til os...

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk