Søg
 

Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) er en spørgeskemaundersøgelse, der hjælper med at forbedre kvaliteten i sundhedsvæsenet.

Besøger du et af regionens sygehuse, så modtager du et spørgeskema med digital post eller almindelig post. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Din oplevelse som patient eller pårørende er værdifuld for os - og det kan komme andre patienter og pårørende til gavn, at du fortæller os om dine oplevelser. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du måske får efter du har besøgt et af vores sygehuse. 

Som patient har du en unik viden om, hvordan det er at være patient eller pårørende. Du ved, hvad der er vigtigt for dig, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om. 

Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores sygehuse, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt. 

På forhånd tak. 

Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) på www.patientoplevelser.dk/lup. ​

Resultater for LUP-2021

Den 16. marts 2022 blev resultaterne fra LUP-2021 offentliggjort og kan ses her: LUP 2021 Resultater (regionh.dk)​​

I alt har 129.355 patienter og fødende givet svar på deres oplevelser i forbindelse med et besøg på et af landets hospitaler i efteråret 2021. I Region Sjælland har i alt 19.182 patienter og fødende givet deres svar.

Månedlige undersøgelser fra 2022

​Fra årsskiftet 2021/2022 og fremadrettet vil Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser blive foretaget hver måned. Det vil sige, at LUP er overgået til månedlige målinger, som giver løbende tidstro resultater og viden om patienters og fødende kvinders oplevelser fra et besøge på et af landets hospitaler​.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
18.09.13
Opdateret
24.10.22
Link til denne side:
Andre sider under Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser
 

 Kontakt

 

​Kontakt din regionale kontaktperson med spørgsmål om spørgeskemaet.

 

Find kontaktoplysninger her

Hent plakat

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk