Søg
 

Forebyggelige indlæggelser

Kompetencecenter for lungesygdom tilbyder en indsats, der medvirker til at undgå forebyggelige indlæggelser. En forebyggelig indlæggelse er en indlæggelse, der ikke er behandlingskrævende ved et sygehus, men hvor behandlingen kan foregå i eget hjem.

Formål

Formålet er at styrke de sammenhængende forløb så patienter/ borgere undgår forebyggelige indlæggelser. Formålet er også at borgeren struktureret benytter sig af kommunale tilbud frem for at blive indlagt, hvor tilstanden ikke er behandlingskrævende på et sygehus.

 
 

Indsats

Indsatsen foregår som et samarbejde mellem Kompetencecenter for lungesygdom, borger/patient, eventuelt pårørende samt de sundhedsfaglige omkring. Indsatsen afhænger af, hvilke udfordringer, der er i forhold til den enkelte borger/patient. Udfordringerne kan belyses via et analyseark. Analysearket kan tilpasses, så det passer lige ind i din praksis.

 

Sundhedsfaglige kan henvise borgere/patienter til indsatsen via Kompetencecenterets rådgivningstelefon 56514860.

 

Regional D4 instruks nr 462432, med titlen KOL - undgå forebyggelige indlæggelser. Kan tilgås af både sygehus og kommune via dokument portalen. Skriv nummeret i søgefeltet på første side i nedenstående link.

Hent D4 indtruks i dokument portalen her

Målgruppe

  • Sundhedsfaglige på sygehuse, i kommuner og i almen praksis.

Hvordan kommer I i gang?

Kontakt Kompetencecenteret for sparring om indsatsen og om konkrete borgere/patienter.

Andre kiggede også på

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
01.03.16
Opdateret
09.07.20
Link til denne side:
Andre sider under Kompetencecenter for lungesygdom
 

 Kontakt

 
Kompetencecenter for Lungesygdom
Herlufsvænge 14a
4700 Næstved
Tlf. 56 51 48 60
Hverdage telefontid: 8.00-15.00