Events

Kompetencecenter for lungesygdom tilbyder sparring og praktisk hjælp i forbindelse med afholdelse af lokale events/arrangementer for borgere/patienter. F.eks. sundhedsdage, kampagneuger og åbent hus.

Slagelse sundhedsuge.

Formål

Et event kan være med til at sætte fokus på et bestemt tema i en kortere periode, f.eks. forebyggelse, sundhedsfremme og tidlig opsporing af sygdom.

Indsats

Kompetencecenteret har gode erfaringer med at planlægge og støtte op om events. Derfor tilbydes sparring i planlægningen bl.a. om:

• Indhold og aktiviteter.
  • Målgruppe, placering og promovering.
  • Samarbejde med andre organisationer.
  • Forankring af indsatsen.

Kompetencecenter for lungesygdom støtter op om og deltager gerne på events, hvor tilrettelæggelsen og udførelsen sker i tæt samarbejde med andre sundhedsfaglige.

Et event med fokus på lunger kan f.eks. indeholde konkurrencer, uddeling af informationsmateriale, samtale med fagpersoner, måling af lungefunktion (spirometri) og KOL-simulationsdragter.

• Sundhedsfaglige på sygehuse, i kommuner og i almen praksis.

Hvordan kommer I i gang?

Kontakt Kompetencecenteret for sparring omkring events.                       kolcenter@regionsjaelland.dk.

Andre kiggede også på.

30.06.17
27.08.19
Andre sider under Kompetencecenter for lungesygdom