Søg
 

Helbredsprofilen.dk

Helbredsprofilen.dk er en hjemmeside med film for dig med længerevarende sygdom og dine pårørende. Siden rådgiver og støtter i livet med sygdom.

Helbredsprofilen.dk er tilbud til patienter om information. Helbredsprofilen.dk​ rummer knap 1.000 film om livet med sygdom, fakta om behandling og livet som pårørende.​​

Der fortælles om alt fra operationer, symptomer, og hvordan man tackler livet med dem, til alle de mere sociale og følelsesmæssige konsekvenser en længerevarende sygdom kan have i hjemmelivet.​​​

​​<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?token=5105710b9954a8a5961ba0e3c90e0169&source=embed&photo%5fid=11532429">

​​​​​

Filmene dækker blandt andet sygdomsområderne

Helbredsprofilen.dk/træning er et digialt tilbud om genoptræning efter operation eller længerevarende sygdom. Her kan du begynde din genoptræning med det samme, så du ikke spilder vigtig tid, mens du venter på at din kommunale genoptræning indkalder dig.

Filmene om slidgigt bruges blandt andet på de sjællandske sygehuse i forbindelse med informationsmøder forud for operation i knæ/hofte.

Vi har i efteråret 2018 tilføjet flere end 150 film om psykisk sygdom; hvad er angst, hvad er depression, hvordan behandles det, hvordan er det med arbejdsliv og familieliv, når man rammes af sygdom?

Alle vores film udvikles i samarbejde med Region Sjællands fagfolk, og med virkelige patienter og pårørende.

Ud over filmene, findes på Helbredsprofilen en række specialudviklede værktøjer til at tjekke og støtte dig i at tage kontrol på sygdommen.

Helbredsprofilen er en del af en overordnet regional indsats omkring kroniske lidelser og er en del af det politiske program, 'Patienten som partner'.

Se mere på www.helbredsprofilen.dk​​​​​​​​​​​​​

Få nyheder fra Helbredsprofilen tre til fire gange årligt ved at tilmelde dig her

*   Din e-mail:
 
Viden om livet med sygdom
Oprettet
16.11.15
Opdateret
18.03.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Helbredsprofilen.dk
Det nære sundhedsvæsen
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 57 87
Progamleder:
Anne Dalhoff Pedersen
adap@regionsjaelland.dk
 

 Besøg os på facebook

 
facebook.png