Søg
 

Sådan bliver vores dialog bedre

I Region Sjælland gør vi alt for give dig en god service og behandling. Det gør vi blandt andet gennem dialogen med dig. Læs her, hvordan du selv kan gøre en forskel.

Spørg, hvis der er noget, du ikke forstår

Ved du, hvad du skal undersøges for, og hvordan din behandling skal forløbe? Det er vigtigt for at sikre et godt forløb. Derfor: Spørg, hvis du er i tvivl.

Tag gerne en pårørende med

Flere ører hører bedre og øger sandsynligheden for, at alle nuancer kommer med. Tag derfor gerne en pårørende med til samtaler. Skal du undersøges eller behandles, kan du også spørge, om du må tage en pårørende med her.

Fortæl os om din medicin og dine vaner

Tager du medicin i forvejen? Hvordan virker den? Hvor længe skal du tage den? Hvad er dine vaner med hensyn til rygning og alkohol? Er der noget, du ikke kan tåle eller er allergisk overfor? Fortæl os det – det kan have betydning for din behandling.

Fortæl om dine symptomer

Når du bliver undersøgt, så fortæl, hvilke symptomer du har. Fortæl, hvis der er arvelige sygdomme i din familie, og om du tidligere har fejlet noget.

Spørg, hvad du selv kan gøre, når du skal hjem

Spørg, hvordan behandlingen skal fortsætte, om der er noget, du skal være særligt opmærksom på eller selv skal gøre.

Fortæl, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage

Er der andet, vi bør vide om dig. Er der for eksempel specielle hensyn i din religion eller kulturelle baggrund, som vi skal forsøge at tage højde for?​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
30.04.12
Opdateret
30.06.20
Link til denne side:

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk