Søg
 

Patientbefordring med Movia Flextrafik og patientbusserne – I en tid med Coronavirus

I Region Sjælland og hos Movia Flextrafik  følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger tæt, og henviser både kunder, personale og vognmænd til at følge dem.
Vi opfordrer til at holde god afstand i den kollektive transport.

Vi har derfor i den forgange uge iværksat nedenstående tiltag.
 
  • For at sikre god afstand har vi ændret planlægningen af kørsel med Movia flextrafik, så vi i videst muligt omfang kun medtager én passager ud over chaufføren. Det skal sikre, at vi holder så god afstand, som det er muligt, i en personvogn.

  • Alle rejser planlægges på en måde, så der kun er én passager i hver vogn og således, at passageren sidder på bagsædet, hvis det er en almindelig personvogn eller bagerst i vognen, såfremt det er en større vogn. Det er stadig muligt at medtage en ledsager, hvis man har behov for det.
  • I vores patientbusser har vi også nedsat kapaciteten betragteligt for at sikre rette afstand. Det betyder, at der kun sidder én patient på hvert andet sæde i busserne. Det gør sig også gældende, hvis man har ledsager med.
Flextrafik og patientbusserne er en af del af den infrastruktur, som vi gerne vil opretholde i samfundet – også under en corona-epidemi

Det vil vi, så dem, der har brug for det, for at komme på hospitalet, stadig kan blive transporteret derhen.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
18.03.20
Opdateret
23.03.20
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Befordringsservice
Præhospitalt Center
Ringstedgade 61, etage 13
4700 Næstved
Tlf. 70 15 35 15