Søg
 

Nyttige links

Her finder du links til steder, der indeholder nyttig viden i arbejdet på området for såvel frivillige og foreninger som myndigheds- og fagpersoner.

 ​

​​​​Center for frivilligt socialt arbejde
Centeret er et landsdækkende viden-, kompetence- og udviklingscenter for det frivillige sociale arbejde. Centrets hjemmeside er et godt sted at starte, hvis du søger viden om frivlligt social arbejde.

Social- og Ældreministeriet
Ministeriet er resortministerium for det frivillige sociale arbejde. Læs om nationale målsætninger og indsatser for det frivillige sociale arbejde, herunder om puljer, Servicelovens § 18 mv.

Frivilligrådet
Frivilligrådet er et politikudviklende organ, der rådgiver regeringen og Folketinget om den frivillige sektors rolle og indsats i forhold til sociale udfordringer.

Kommunerne i Region Sjælland
Alle kommuner skal samarbejde med frivillige sociale organisationer og foreninger, jf. Servicelovens § 18. Find mere om din kommunes indsats på kommunens hjemmeside.

Region Sjællands sygehuse
Se mere på det enkelte sygehus' hjemmeside om det lokale samarbejde med frivillige.

FriSe.dk​
Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark (FriSe) er en landsdækkende medlemsorganisation for frivilligcentre og selvhjælpsorganiseringer. FriSe er uafhængig af offentlige, partipolitiske og religiøse interesser. 

Frivilligjob
Non-profit jobportal med opslag for frivillige og foreninger.

Bemærk at vi her ikke linker direkte til specifikke foreninger og organisationer på social- og sundhedsområdet. I stedet henviser vi dig til Center for frivilligt socialt arbejdes Vejviser, som er en guide til landsdækkende organisationer og foreninger. 

 

Oprettet
03.07.15
Opdateret
07.06.22
Link til denne side:


 

Kontaktperson

Regional frivillighedskoordinator
Dil Bredholt

Region Sjælland
Sundhedsstrategisk Planlægning
Alleen 15
4180 Sorø

 

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk