Søg
 

Om Region Sjællands nærklinikker

Hvad er en nærklinik, og hvem driver den? Få svar på dine spørgsmål om vores nye nærklinikker her.

Nærklinikkerne er drevet af Region Sjælland. Personalet er ansat af Region Sjælland.

Nærklinikker er klinikker, som har det samme formål, som andre almene lægeklinikker:

  • At personalet i Klinikken ( Sygeplejersker, sekretærer og læger) hjælper dig med råd og behandling i en tryg atmosfære.

I Nærklinikkerne er det Sekretæren og sygeplejersken du møder i telefonen og ved fremmøde i klinikken. De vil hurtigt lære dig, din historie og dit forløbat kende, så du ikke behøver at fortælle hele din historie forfra, hver gang du møder op i eller kontakter Nærklinikken.

​Lægen er behandlingsansvarlig for dit forløb i nærklinikken, og du vil blive tilset af din læge i det omfang det er nødvendigt.

Som patient kan man let føle sig som ”sat mellem to stole” i det samlede sundhedsvæsen, og derfor har nærklinikken også til opgave at afprøve både nye måder at tilrettelægge konsultationer og arbejdsgange på i klinikken og nye måder i samarbejdet med andre praktiserende læger, sygehuse og kommuner.

Vi har undervejs brug for at høre din mening om din Nærklinik. Derfor vil vi i  de enkelte klinikker oprette et brugerråd. Vi håber du, der bruger klinikkerne, vil være med lokalt, når din klinik opretter et brugerråd.​

Velkommen til Region Sjællands Nærklinikker.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
27.02.20
Opdateret
01.06.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Nærklinik Nakskov
Sundhedscentret Nakskov
Hoskiærsvej 17
Bygning 13 A, 3. sal
4900 Nakskov
Tlf. 54 65 75 70

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk