Søg
 

IT-værktøjer

Du kan her finde forskellige IT-værktøjer til din forskning - herunder EasyTrial, programmer til referencehåndtering og SurveyXact.

EASYTRIAL.NET

EasyTrial er et online web-baseret Clinical Trial Management System, der kan hjælpe dig med at sikre, at du opbevarer dine forskningsdata korrekt og samtidig gør din hverdag mere effektiv.
 

EasyTrial kan bruges til håndtering af alle arbejdsopgaver i forbindelse med deltagere i et klinisk studie, så sundhedsspecialister kan bruge deres tid bedst muligt.

Systemet er udviklet af danske læger og tilsikrer optimal sikkerhed, studieoverblik og ressourceanvendelse i henhold til GCP og databeskyttelseslovgivningen, og alle studiedata vises enkelt på en overskuelig måde i en database.
 Region Sjælland har indgået en aftale med det danske firma EasyTrial, så forskere i regionen kan anvende systemet. En forskerlicens koster 5.000 kr., som forsker selv skal betale. Ønsker du en licens, skal du selv kontakte EasyTrial og huske at nævne, at du er ansat af Region Sjælland. Der kan oprettes flere projekter og projektdeltagere/brugere under samme forskerlicens. Du har mulighed for at prøve EasyTrial gratis her. 

Region Sjælland har indgået en overordnet databehandleraftale med  EasyTrial om opbevaring af forskningsdata. Det betyder, at du som forsker i Region Sjælland ikke behøver at indgå en særskilt databehandleraftale med EasyTrial, hvis du benytter EasyTrial til opbevaring af dine forskningsdata fra dine forskningsprojekter. 

Du logger på EasyTrial via https://regionsjaelland.easytrial.net/​.
  

Du kan se en video om EasyTrial eller en video om en forskers erfaringer med EasyTrial.

Hjælp til opstart
Easytrial tilbyder 30. minutters skærmdelingsintroduktion til programmet og kan ved samme lejlighed hjælpe med at sætte projektet op. Easytrial  hjælper med at lægge papirversioner af spørgeskemaer ind i et elektronisk format.
 
Easytrial tilbyder desuden service med deling af spørgeskemaer. Det kan f.eks. være standardiserede Quality of Life, som andre kan få glæde af.
 
Kontakt Easytrial direkte for disse muligheder på: email@easytrial.net
  

Se yderligere information om EasyTrial på: www.easytrial.net

Hvis du har spørgsmål til EasyTrial send en mail til reg.forsk@regionsjaelland.dk eller kontakt EasyTrial support Kristian Aasbjerg på tlf. 40 72 62 10.
 

 
PROGRAMMER TIL REFERENCEHÅNDTERING
 

Der findes mange programmer til håndtering af referencer. Region Sjælland henviser til gratis software, som du kan hente på nettet for eksempel: 

Zotero
Zotero er et gratis internetbaseret værktøj til blandt andet referencehåndtering. Læs mere om, hvad du som ansat i regionen skal være opmærksom på med Zotero.

Mendeley
Mendeley er også et gratis internetbaseret værktøj til blandt andet referencehåndtering.

Læs mere om referencehåndtering.


 
SURVEYXACT SPØRGESKEMASYSTEM


 Region Sjælland har en licens til spørgeskemasystemet SurveyXact, hvilket betyder, at du som ansat i regionen uden yderligere afgift kan blive oprettet som bruger. Du skal blot kontakte IT-Helpdesk på tlf. 56 51 55 55 for anmodning om oprettelse.

SurveyXact er et brugervenligt system, som egner sig til spørgeskemaundersøgelser og simplere dataindsamling i forbindelse med forskning. Mange finder ud af systemet på egen hånd, men man har også mulighed for at få hjælp via Rambøll support-hotline og/eller deltage i kurser.
 

Kursus i SurveyXact - Introduktion
Kursus i SurveyXact - Avanceret 

Læs om mere SurveyXact og SurveyXacts datasikkerhed.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
29.01.15
Opdateret
24.05.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Produktion, Forskning og Innovation (PFI)
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø

Sygehusene 2022

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.