Søg
 

Region Sjællands Biobank

Her kan du finde informationer om Region Sjællands Biobanks baggrund, formål og visioner.  Derudover kan du finde oplysninger og informationer om Region Sjællands Biobanks governance struktur.

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/52309660.ihtml/player.html?token=cad958d5cf113fdf35a1879fc27789df&source=embed&photo%5fid=53550056&autoPlay=1">

Indsamling og opbevaring af biologisk materiale er både et tidsmæssigt og økonomisk krævende led i et forskningsprojekt.

I Region Sjællands Biobank har du mulighed for at købe biobankservices for indlevering og opbevaring af biologisk materiale, til langt under prisen for at etablere egen biobank i forbindelse med dit forskningsprojekt. Dette gælder også for eksisterende samlinger.

Derudover rummer Region Sjællands Biobank værdifulde biologiske samlinger fra store befolkningsundersøgelser og kliniske forskningsprojekter - herunder befolkningsudundersøgelsen i Næstved (BEFUS) og Lolland-Falster Undersøgelsen (LOFUS).

Du har mulighed for at søge om udlevering af analyseresultater eller biologisk prøvemateriale fra flere af disse samlinger. Dette betyder, at du kan reducere dine udgifter til dataindsamling drastisk.

Sikkerhed og korrekt håndtering af prøvemateriale er allerhøjeste prioritet, og derfor håndteres alle prøver efter gældende internationale standarder, hvilket er en garanti for både borger og forsker.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid mere end velkommen til at henvende dig på biobank@regionsjaelland.dk​

 

Oprettet
24.03.17
Opdateret
03.09.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Data og udviklingsstøtte
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.
 

 Udlevering og opbevaring

 
 

 Vejledning

 
 

 Prøvebeskrivelser til befolkningsundersøgelser

 
 

 Ansøgningsskemaer

 
​Du kan her finde ansøgningsskemaer om indlevering og udlevering af data og biologisk materiale til Biobanken.