Søg
 

Ph.d.-klubber

Regionens ph.d.-studerende mødes i deres lokale ph.d.-klubber. Disse giver god mulighed for sparring, vidensdeling og et godt sammenhold. Læs mere om klubberne nedenfor.

​Én af ph.d.-klubberne​​​​
Formål: Klubbernes formål er at medvirke til netværksdannelse, fælles læring og udveksling af erfaringer.
 
Indhold: Klubberne har forskellige temaer og oplæg på programmet, som kan inspirere og hjælpe de ph.d.-studerende i deres forløb. De studerende intierer og planlægger selv indhold i klubben. Klubberne kan på eget initiativ invitere for eksempel seniorforskere med oplæg.
 
Målgruppe: De ph.d.-studerende i regionen.
De ph.d.-studerende på Holbæk, Køge og Roskilde Sygehuse mødes én gang om måneden i ph.d.-klubben. Her har de god mulighed for at få vendt og drejet forskellige, fælles problemstillinger eller få gode råd og sparring med andre ph.d.-studerende.
 
Ligeledes mødes de ph.d.-studerende også cirka én gang om måneden i ph.d.-klubben for Næstved, Slagelse, Ringsted og Nykøbing F. Sygehus. Dette foregår på Næstved Sygehus, hvor de ph.d.-studerende har mulighed for at vidensdele og få de seneste nyheder inden for forskningsområdet.
 
I Psykiatrien er der en ph.d.-cafe til de ph.d.-studerende. Denne cafe bliver afholdt cirka 4-6 gange årligt, og hovedformålet er at skabe sparring og inspiration til ph.d.-processen for både "nye" og "gamle" ph.d.-studerende. 
 
Kontaktpersoner:

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
18.03.13
Opdateret
14.11.17
Link til denne side:
Andre sider under Netværksdannelse for forskere
 

 Kontakt

 
Produktion, Forskning og Innovation (PFI)
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø

Sygehusene 2022

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.