Søg
 

Forskningsfinansiering

Her kan du finde information om regionens fonde og puljer til finansiering af forskning. Nederst finder du et overblik over andre private og offentlige bevillingsmuligheder og praktisk hjælp.

Den Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond

Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond er etableret for at sikre, at den sundhedsvidenskabelige forskning i regionen kontinuerligt udvikles.

Dækning af studieafgift

Som ph.d.-studerende kan du søge om dækning af studieafgiften til universitetet.

Region Sjælland og Region Syddanmarks forskningspulje

Den fælles forskningspulje for Region Sjælland og Region Syddanmarks er oprettet til støtte af fælles tværgående forskningsprojekter og forskerstillinger, der omhandler forskning vedrørende de specialiserede funktioner.

Region Sjælland og Københavns Universitets forskningsfremmende pulje

Denne pulje er for kliniske professorer ansat i Region Sjælland og ved Institut for Klinisk Medicin, Københavns Universitet.

Region Sjælland, Region Hovedstaden og Københavns Universitets Undervisningskvalitetspulje for den kliniske undervisning

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, Region Hovedstaden og Region Sjælland har i samarbejde etableret en pulje til udvikling af den kliniske undervisning.

Finansieringsdatabaser

Region Sjælland har adgang til finansieringsdatabaserne Research Professional og Finansieringsdatabasen, hvor det blandt andet er muligt at finde informationer om forskellige danske og udenlandske fonde ud fra diverse søgekriterier.

Oprettet
19.03.14
Opdateret
08.01.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Data og udviklingsstøtte
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.
 

 Oversigt over finansieringsmuligheder

 

Sygehusene 2022

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.