Søg
 

Forskningsfinansiering

Her kan du finde information om regionens fonde og puljer til finansiering af forskning, support til finansiering og kan læse om overheadsregler for kontraktforskning.

Den Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond

Fonden er lukket for ansøgninger. Næste opslag frigives maj 2023 med ansøgningsfrist i september 2023.

Region Sjælland og Region Syddanmarks forskningspulje

Den fælles forskningspulje forventes i opslag i maj 2023 og med ansøgningsfrist primo oktober 2023. Den fælles udvekslingspulje til finansiering af udveksling af medarbejdere afventer ny frist.

Support ekstern finansiering af forskning

Som forsker i Region Sjælland kan du få gratis professionel vejledning inden for ekstern finansiering af forskning og har adgang til flere finansieringsdatabaser.

Studieafgift og annuum

Som ph.d.-studerende i Region Sjælland kan du søge om dækning af studieafgiften til universitetet samt annuum eller garanti herfor gælder også §15 forløb - løbende ansøgningsfrist

Region Sjælland, Region Hovedstaden og Københavns Universitets Undervisningskvalitetspulje for den kliniske undervisning

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, Region Hovedstaden og Region Sjælland har i samarbejde etableret en pulje til udvikling af den kliniske undervisning.

Oprettet
19.03.14
Opdateret
11.03.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Data og udviklingsstøtte
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Følg os på Facebook, LinkedIn og Twitter.

​Få adgang til Support til ekstern finansiering af forskning  

læs om mulighederne her

Sygehusene 2025

Sygehusene 2024

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2025.