Søg
 

Forskningsfinansiering

På denne side kan du se de spørgsmål og svar, der ofte opstår i forbindelse med forskningsfinansieringen.

FAQ

 

Hvor søger jeg om dækning af studieafgift?

- Som ph.d.-studerende i Region Sjælland kan du søge om dækning af din ph.d.-studieafgift hos PFI - læs mere og find ansøgningsskema og vejledning under vores side 'Dækning af studieafgift'.

 

Giver Region Sjælland garanti for dækning af studieafgift og hvordan får jeg garanti?

- Ja. Flere universiteter beder om garanti for dækning af studieafgiften, og den kan du få fra PFI. Læs mere om, hvordan du får en garanti for dækning af din studieafgift.

 

Hvad må jeg bruge mine annuumsmidler til?

- Du må bruge dine annuumsmidler til alle studierelaterede udgifter. Det kan for eksempel være bøger, kontorartikler, kursusafgifter, transport, trykkeri og pc-udstyr. Du skal dog være opmærksom på, at pc-udstyr indkøbt for annuumsmidlerne som udgangspunkt vil være Region Sjællands ejendom - også når dit ph.d.-studium er afsluttet.

 

Skal jeg dokumentere jeg, at mine vejledere er ansat i Region Sjælland, når jeg søger om studieafgift?

- Nej. Dette er ikke længere nødvendigt, da vi selv indhenter oplysninger om dette. 

 

Hvis jeg har fået et afslag i Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond - kan jeg så få uddybet dette afslag?

- Nej. Hvis du skulle være uheldig og få et afslag på en ansøgning til Region Sjællands Sundhedsvidenskabelige Forskningsfond, så vil der altid stå en kort begrundelse fra bedømmelsesudvalget i afslagsbrevet. Denne begrundelse kan ikke uddybes yderligere.
Modtager du administrativt afslag inden bedømmelsesprocessen, så vil der ligeledes stå en begrundelse og der vil være en henvisning til, hvor du kan læse mere i ansøgningsvejledningen.

 

Betaler Region Sjælland gebyret for anmeldelse af klinisk forsøg til Sundhedsstyrelsen?

- Nej, det gør Region Sjælland ikke.

Hvordan udregner jeg den præcise løn (bruttoløn med f.eks. feriepenge, AER, pension osv), som jeg søger om i mine ansøgninger? 

- I forbindelse med budgetlægning og lønberegning kan få hjælp til lønberegningen hos HR på denne adresse: Khr-loen-team1@regionsjaelland.dk 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
26.05.15
Opdateret
23.02.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Data og udviklingsstøtte
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø

Sygehusene 2022

Sygehusene 2022

Ny sygehusstruktur skal realiseres frem til 2022.