Søg
 

Bestil tid til vaccination

Sådan bestiller du tid til COVID-19 vaccine i Region Sjælland. Hvis du bliver syg, skal du melde afbud, så vaccinen ikke går til spilde.

Du bliver inviteret til vaccination, når den målgruppe, du er en del af, skal vaccineres. Der bliver åbnet for tider til vaccination i takt med det antal vacciner, der bliver leveret til Danmark.

Du bliver indkaldt til vaccination med en invitation i e-Boks. Hvis du er fritaget for e-Boks, får du et brev med posten. 

 
Klik på knappen og Bestil tid til vaccine på www.vacciner.dk 
 

Sådan bestiller du tid

Sådan gør du:

  • Log på med dit NemId.
  • Klik på det grønne felt, ”Bestil tid”.
  • Vælg hvilket vaccinationssted, du vil bestille tid på.
  • Klik på den dato, du ønsker at bestille tid til.
  • Klik på det klokkeslæt, du ønsker at blive vaccineret.
  • Gentag bestilling for 2. stik, da vaccinen kræver to stik.
  • Bekræft dine tider.
Når du har bekræftet dine tider, kan du lukke browseren.
 
Hvis du benytter en offentlig computer på for eksempel på et bibliotek, skal du af hensyn til din informations-sikkerhed lukke browservinduet ned på krydset, når du har bestilt dine tider.
 
Du skal oplyse dit telefonnummer, så vaccinationsstedet har mulighed for at kontakte dig, hvis din tid skal ændres på grund af manglende vaccine eller hvis der sker ændringer i vaccinationsprogrammet. 

Hvis der ikke er flere ledige tider?

Vi opretter løbende nye tider til booking på vacciner.dk, når der er sikkerhed for, at der er vacciner til det.

Oplever du, at du ikke kan finde en ledig tid, opfordres du til at forsøge dagen efter.  

Sådan ændrer eller afbestiller du din tid

Du kan slette dine tider ved at logge på www.vacciner.dk. Find derefter oversigten over "Mine tider" og klik på "Afbestil".

Du kan kun afbestille din tid indtil kl. 20 dagen før vaccinationstiden.
 
Hvis du vil ændre tid efter dette tidspunkt, skal du kontakte regionen på telefon. Bemærk at Corona Callcenter først åbner om formiddagen, og du derfor ikke kan aflyse en morgentid.
 
 
Hvis du afbestiller 1. tid, bliver begge tider afbestilt, da de er afhængige af hinanden og du skal bestille 2 nye tider.
 
Hvis du afbestiller 2. tid, efter 1. vaccine er overstået, kan det kun ske inden for den tilladte tidsgrænse 3-6 uger efter første vaccine.
 
Tidsgrænsen kan ændres afhængig af hvilken vaccine, der er tale om. 
 
Du kan kun bestille tid og ændre tid til 2. vaccination til samme vaccinationssted som første sted, du er vaccineret på. Undtaget hvis første vaccination er foretaget uden online tidsbestilling. Det kan for eksempel være plejepersonale vaccineret på plejehjem.
 

Hvis du er forhindret i at møde op

Du afbestiller din tid på www.vacciner.dk og bestiller ny tid, hvis du ved senest dagen før kl. 20, at du er forhindret i at møde op.
 
Hvis det er senere end dagen før kl. 20, skal du ringe til den region, hvor vaccinationen skal foretages og afbestille din tid telefonisk. På den måde undgår vi, at vaccine går til spilde.
 
 

Uden NemID: Sådan bestiller du tid

Har du ikke NemID, kan du ringe til

 Corona Callcenter: Tlf. 70 20 42 33

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
06.01.21
Opdateret
14.01.21
Link til denne side: