Søg
 

Donationer: Derfor kan vi ikke tage imod

Vi er glade for dit ønske om at donere til vores medarbejdere. Men på grund af smitterisiko kan vi desværre ikke tage imod din donation på sygehuset.

Region Sjællands sygehuse og hospitaler modtager mange henvendelser om donationer til os og vores medarbejdere.

Af hjertet tak.

Men vi kan i den nuværende situation ikke håndtere alle jeres henvendelser – hverken telefonisk, via e-mail eller på Facebook.

Vi kan heller ikke håndtere din donation, hvis du møder op på et af vores sygehuse. Det er heller ikke sundhedsmæssigt forsvarligt for hverken dig, vores patienter eller medarbejdere.

Følg derfor Sundhedsstyrelsens retningslinjer om stop for besøg på sygehuset, og kom kun på sygehuset, hvis du skal behandles. Også selvom dit ærinde er velment.

 

Hjælp med udstyr

Lægemiddelstyrelsen har lanceret kampagnen Danmark hjælper Danmark, hvor organisationer, myndigheder, institutioner og private virksomheder kan melde ind, hvis de har idéer til, hvordan der kan skaffes ekstra værnemidler, COVID19-tests og håndsprit til brug for frontlinjemedarbejderne i sundhedsvæsenet, eller hvis man som organisation har udstyr eller håndsprit til overs, som man godt kan undvære uden at gå på kompromis med sikkerheden.
 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
20.03.20
Opdateret
02.11.20
Link til denne side: