Søg
 

​​​Region Sjællands sundhedsberedskabsplan

Se Region Sjællands sundhedsberedskabsplan for større ulykker og hændelser.


Region Sjællands sundhedsberedskabsplan skal sikre, at der ved større ulykker og hændelser ydes en sammenhængende beredskabsindsats af alle de aktører, der indgår i sundhedsberedskabet.  

På niveauet under sundhedsberedskabsplanen er der lokale, mere operationelle planer samt korte og handlingsorienterede instrukser og action cards, som beskriver, hvad man skal gøre i konkrete situationer. Se Region Sjællands dokumenthåndteringssystem D4

Tager udgangspunkt i regionens daglige drift

Beredskabsdokumenterne følger en kendt struktur og fungerer som støtte for organisationens medarbejdere i en akut situation.

Region Sjællands sundhedsberedskabsplan tager udgangspunkt i regionens daglige drift og følger de gældende beredskabsprincipper, som blandt andet indebærer, at den, der løser en opgave til dagligt, også er den, der løser en tilsvarende opgave ved uventede begivenheder såsom større ulykker eller katastrofer.

Download plan, bilag og delplaner

Den overordnede plan for regionens samlede sundhedsberedskab er suppleret med delplaner for aktører, som indgår i sundhedsberedskabet. Sundhedsberedskabsplanen indeholder endvidere to bilag i form af en risikovurdering og Region Sjællands Beredskabspolitik- og Strategi. Både plan, bilag og delplaner kan hentes her:

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
06.01.16
Opdateret
24.10.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sundhedsstrategisk Planlægning - Koncern Sundhed
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 52 00